Як приготувати японські роли самому?

Захоплення японською культурою зараз на самому піку. У великих містах відкриваються все нові суші-бари, чи ресторани, а традиційні для японської кухні суші і роли знайшли величезну популярність і стали набагато доступніше. Однак, далеко не всі зуміють приготувати роли самі, в домашніх умовах, без дорогого походу в ресторан.

А дарма. Приготування ролів не тільки не вимагає яких-небудь спеціальних навичок, а й може стати приводом залишитися вдома і присвятити вечір своїй родині, щоб пригостити їх цим екзотичним частуванням.

Все, що потрібно приготування ролів, легко придбати в будь-якому великому магазині чи супермаркеті, де для японських продуктів порию виділена спеціальна секція. Крім того, деякі інгредієнти можна закупити у корейців, які торгують на риночку. Отже, нам знадобитися: водорості норі, які продаються невеликими упаковками по десять аркушів.


Навіть якщо просто зварити м’ясо кальмара, потім порізати його на невеликими кільцями, потім додаємо трохи лимонного соку і незначне кількості майонезу, або оливкової олії таку страву можна вважати завершеним.